Quotes

Good music is good no matter what kind of music it is.

Jeg følte at det var ved at være længe siden at jeg havde givet jer et ordenligt musik indlæg. Så nu har jeg samlet
12 af de sange jeg hører mest i øjeblikket. Jeg håber det falder i god jord!

I dag skal jeg  have 100% styr på min SSO, som jeg skriver om Dan Turéll og nutidens reality stjerne. Det skal nok bliver spændende. Derud over skal jeg endnu engang i humac og hører om det snart er muligt at finde mig en computer for de penge jeg har fået af forsikringen af min søde Hr.mac, der immervæk havde fuldt mig næsten hver dag i 3 år. Hver gang jeg ser en Mac savner jeg sådan min gode Hr.mac. Og så står den på opgaveskrivning, og rengøring resten af dagen. Har endda lavet en to-do liste på min iPhone for at huske alle de små ting som jeg har glemt de sidste par uger,

 

 

Har i set den nye Giveaway her på bloggen? I kan vinde ?Den ultimative guide til skønhed? af Dennis Knudsen, Samt et gavekort på 300 kr, til Matas!?
Klik på billedet her for at komme videre til indlægget så i kan deltage!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Lise Emilia

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quotes