Over the top!

Dusty sea

I går aftes var jeg ude og gå en tur på hasmark strand, med min bedste veninde Cecillie og hendes dejlige hund My. Lige i øjeblikket er jeg meget inspireret af Lilla, grå og blå, i støvede nuancer. Så havet var en skønhed uden lige for mig at se havet i går. Derud over var det dejligt at se min bedste veninde igen! Hun er sgu noget helt specielt,  Jeg er begyndt at arbejde lidt på sidste års hjemmeopgave til optagelsen på Design. Bare for at komme ind i det, og være forberedt på arbejdsformen når jeg skal lave hjemmeopgaven for i år. På en måde kan jeg næsten ikke vente med at finde ud af hvad dette års tema bliver. Og dog, er jeg lidt spændt/nervøs over det på samme tid.

Jeg har lige fået lavet en aflevering, puh hvor jeg bare glæder mig til at være færdig, og kunne begynde på noget der virkelig siger mig noget. Håber inderligt at det bliver design.

Nu får i også lige en sang med på vejen!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Over the top!