MY TATTOO'S!

FØRSTE DAGENS MED TATTOOS!

Fik lige søde Ida til at tage et billede af mig igår. Dette er en del bedre kvalitet end dem Jeppe tog med sin telefon da jeg var inde for få dem lavet. Er rigtig glad for mit valg, og de begynder også at svie mindre og mindre, heldigvis 🙂 Jeg glæder mig til når det om en 2-3 uger er helet. Der var en af jeg der skrev en kommentar sidst om hvad de symbolisere. Så nu får i lige historien med på vejen 🙂
Fuglene er to måger, de symbolisere min bedste veninde Cecillie og jeg’s venskab igennem de sidste 6 år.
En af de første grineflip jeg havde med hende var da vi var på vej hjem fra et kursus med FDF og så en måge med et ben, der havde meget svært ved at flyve. Det er siden da blevet vores “ting” og vi kalde hinanden for måge 🙂 Farverne – altså valget at den ene fugl er udfyldt med sort og den anden ikke er, symbolisere forskellighed men samtidig en enhed, lige som Ying og Yang. 🙂

– Lise Emilia 

6 kommentarer

 • Anonymous

  Kan du ligge et billede ind af cecilies?? Synes det er fedt i har det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gav 1000kr i det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvad skulle di gi for dem??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  De er satme flotte! Sejt lavet Lise, gid jeg havde nosser til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg da ked af at du mener, men vi har jo alle sammen forskellig smag, du er den første der har tilkende givet at de var grimme. Personligt er jeg meget glad for mit valg 🙂 Cecillies er også flotte og meget hende, men de her er mere min stil. 🙂 Så kan du sådan set mene hvad du vil, jeg er hvertfald glad for dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  De er for niiiice

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY TATTOO'S!